3D-print maquettes

Breng uw plannen tot leven met onze 3D-prints. Op basis van uw ontwerp creëren wij maquettes op maat, gaande van individuele gebouwen tot uitgewerkte stadsplannen.

 


Gebouwmodel

3D gebouw maquette

Geef mensen een ruimtelijk gevoel mee dat ze missen bij tekeningen. Een 3D-maquette overtuigt uw klanten van het ontwerp van hun woning, appartement of kantoor.

De maquette kan gemaakt worden in demonteerbare verdiepingen zodat ook de binnenindeling zichtbaar wordt.Inplantingsmodel

3D inplantingsstudie

Hiermee toont u de inplanting van uw project in de omgeving. Via aangeleverde bestanden printen wij de gebouwen op de gewenste schaal.

Ofwel printen wij enkel de gebouwen en werkt u de maquette zelf af. Ofwel produceren wij een kant en klaar eindresultaat met grondplan, inkleding en glazen stolp.                                                      
Presentatiemaquette

3D Woning model

Voor een presentatiemaquette zetten wij elementen in de kijker die van belang zijn. Eventueel wordt de omgeving zo levensecht mogelijk gemaakt met bomen, mensen, voertuigen, etc. Hierdoor kan uw klant zich het best inbeelden hoe het project er in werkelijkheid zal uitzien.

Dit kan in één kleur, met beperkte kleurentoetsen of in full colour. Aflevering mogelijk met of zonder glazen stolp.

Vanaf 150 euro

Vanaf 400 euro

Vanaf 1000 euro


Samen uw plannen tot leven brengen?

Vraag hier een offerte op maat
Industrie

Image

Marketing

Image

Kunst

Image